Mindenki Szépségáruháza

Rólunk

RÓLUNK

Kedves Vásárlónk, Látogatónk!

 

Nagyon sok szeretettel köszöntelek webáruházunkban, a Mindenki Szépségáruházában!

 

Mielőtt rátérnénk termékpalettánk bemutatására, engedj meg nekünk egy rövid bemutatkozást.

Nem dicsekvésből, de némi büszkeséggel mondhatjuk el, hogy több ezer minőségi szépség-egészségtermékkel foglalkozó - 100%-ban magyar tulajdonú - cégünk 1994 óta működik, amit véleményünk szerint elég kevés családi vállalkozás mondhat el napjainkban magáról kis hazánkban.

 

Kizárólag exkluzív minőségű termékeket importálunk német gyártó partnereinktől és Ausztriából; soha nem foglalkozunk olyan termékcsaládokkal, melyeket bárhol meg lehet vásárolni! Árukínálatunkat tehát ne keresd nagykereskedésekben, plázákban, azokat (vagy egy részüket) rajtunk kívül csak a szerződött partnereinknél tudod beszerezni.  

Azt gondolom, a közvetlen vásárlás előnyeit senkinek nem kell különösebben ecsetelni! Mindenki tudja, mit jelent az árakban, ha egy termék több lépcsőn megy keresztül, ami nálunk teljes mértékben kimarad! Így tudjuk elérni, hogy áraink mindenki számára elérhetőek legyenek, vevőink nagy megelégedettségére.

Természetesen, nagyon sok webáruháztól eltérően, van saját üzletünk Budapesten, több irányból nagyon jól megközelíthető helyen. Itt a kiválasztott termékeket akár azonnal meg tudod vásárolni, mindenféle előrendelés, várakozás nélkül, megtakarítva ezzel a szállítási költséget is.

Mint importőrök, eddig is, és a jövőben is, maximálisan törekszünk arra, hogy mindig minden termékből legyen bőséges készletünk!  

 

És akkor néhány információ először a szépségprogramunkról, mely 3 fő területet foglal magába: csúcsminőségű parfümök – szépségápolás felső fokon – parfümszórók, díszüvegek egyedülálló választékban!  

 

Kezdjük a parfümökkel, amit úgy is megfogalmazhatunk: nálunk ”Illat az egész világ!”

Be kell vallanom, évtizedek óta rajongok a parfümökért. Véleményem szerint, egy jól megválasztott illat a mindennapi megjelenésünk egyik legfontosabb része, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül!

Közel 170 illatból álló választékunk a világ legismertebb, legkeresettebb illatainak inspirációi, melyet szeretettel ajánlunk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! A BODICO márkájú kollekciónknál 12-17%, a PM márkájú illatoknál egységesen 13% a parfümolaj-tartalom. Ha pedig a személyes illatvarázs kedvelői közé tartozol, akkor a kedvenc illatod mellé akár azonos illatban választhatsz BODICO parfüm tusfürdőt, dezodort, vagy after shave-et.  

Kiknek is ajánljuk illatkollekciónkat? Mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít, akik szívesen vásárolják meg kedvenc illatukat többféle kiszerelésben, számozás alapján, német minőségben, egységcsomagolásban, egységáron! Nagyon fontos tudnotok, hogy az árat nem befolyásolja a választott illat, azt csupán a parfüm/parfümtermék kiszerelése határozza meg!

 

A parfümök mellett az igényes, csúcsminőségű szépségápoló termékek, kozmetikumok használata szintén nélkülözhetetlen, hisz nagymértékben tőlük függ külső szépségünk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sikerült olyan német gyártó céget találnunk, akinek a jelszava: ”A minőség a mi dolgunk!” Nem véletlen, hogy Németországban kiemelt minősítéssel rendelkeznek, minden termékük dermatológiailag tesztelt, és valóban képviseli a szépségápolást, méghozzá a legfelső fokon! Vevőink körében rendkívül népszerűek, nem véletlenül!

 

Kezdetben az utántölthetős parfümökhöz és dezodorokhoz kezdtünk importálni osztrák és francia parfümszórókat, díszüvegeket, beleértve a mini (zseb) hordozható változatokat is, hogy a kedvenc illat mindig veled legyen, akár egy retikülben, akár egy zakó zsebében. Akkor még nem hittük volna, hogy ez a termékcsalád mekkora űrt tölt be a magyar piacon, mennyire keresett és népszerű lesz rövid idő alatt. Nem túlzás azt állítani, hogy ebben a kategóriában ma nálunk van az országban a legnagyobb választék, a színházak, filmesek és persze minden kedves egyéni vásárlónk legnagyobb örömére.

 

Induláskor kizárólag a szépségiparra koncentráltunk, de az évek múlásával úgy éreztük, a szépség és az egészség egymástól elválaszthatatlan fogalmak. Szerencsénkre, olyan gyártó partnereket sikerült találnunk, akikkel nagyon hosszú évek óta töretlen a kapcsolatunk, így különleges és nagyon jó minőségű termékeikkel örömmel bővítettük termékpalettánkat. Néhány terméket ebből a termékkörből is importálunk, pl. teafaolaj, illóolajok egy része.

Egészségtermékeink körében ma egyedi aromalámpák-kerámiák, gyertyatartók, kerámia virágok, 62 féle illóolaj, 100%-os ausztrál Teafaolaj,  gyertyák minden változatban: illatos-, alkalmi-, húsvéti-, karácsonyi stb. és még sok minden más áll kedves vásárlóink rendelkezésére.

Egyetlen termékcsaládunk, melyet közvetlenül az importőrtől szerzünk be, az a rendkívül népszerű és kedvelt LONDON Fruit és Herb teák, melyhez vevőink ragaszkodnak.

Webáruházunk és üzletünk kínálatát folyamatosan bővítjük, ezért jó szívvel ajánljuk, nézz ránk gyakran, mert folyamatosan szépülünk, bővülünk!

E mellett üzletünkben mindig vannak egyedi, kis mennyiségben rendelkező termékek is, melyek nem mindig szerepelnek webáruházunk kínálatában.

 

Kedves Vásárlónk,  Látogatónk!

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok/kívánunk a Mindenki Szépségáruházában, és reméljük, hogy szeretettel és nagy gondossággal válogatott termékeinkkel valóban megszépül minden napja mindenkinek!  

 

Üdvözlettel,

Faragó Edit
ügyvezető   

 

Ha szeretnél napi kapcsolatban maradni velünk, esetleg bővebb információkra van szükséged, kérjük, kövesd Facebook oldalunkat:

Webáruház készítés